Menu

Interactief opleidingstraject social media

12 mei 2018

Dinsdag 8 mei zijn ondernemers en organisaties in het Veengebied gestart met een interactief opleidingstraject social media. De informatieve avonden vinden plaats op 8, 15, 22 en 29 mei in Schoonebeek. Aanvang van alle avonden is 19.00 uur.  U kunt zich hiervoor nog steeds aanmelden. Deelname is gratis. 

Mocht u willen deelnemen, dan kunt u zich aanmelden via s.bijl@emmen.nl. Graag met vermelding van uw naam en organisatie, maximaal 2 personen per organisatie.

Stichting Marketing Regio Emmen (SMRE) heeft in samenwerking met de gemeente Emmen, Stichting ‘t Veenland, de Coöperatieve Vereniging De Veenvaart en de Stichting Erfgoed Emmen een programma samengesteld waarbij diverse thema’s rond social media worden behandeld. “In het kader van een integrale promotie van het veengebied richting bezoekers, is het belangrijk dat we samen een sterk verhaal vertellen,” legt regiomarketeer Daniëlle van der Ark uit. “Daarnaast is het cruciaal dat de organisaties zelf hun communicatie en promotie goed op orde hebben. Zeker met alle veranderende regels en snelle ontwikkelingen is dit een must om de bezoekers goed te kunnen bereiken.” Onder het motto ‘samen staan we sterker’ wordt dit thema gezamenlijk aangepakt, waarbij de ondernemers zelf actief aan de slag gaan op de avonden om nog meer bezoekers naar het gebied trekken.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Danielle van der Ark, Regiomarketeer, SMRE.


Route & vaartips
Vaar
Magazine

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!